Keskeytysvahti

Keskeytysvahti on maksuton palvelu, joka ilmoittaa automaattisesti sähkökatkoista tekstiviestillä asiakkaan matkapuhelimeen. Palvelu tiedottaa sähköverkon suunnitelluista työkeskeytyksistä ja mahdollisista yllättävistä, esimerkiksi luonnonilmiöiden aiheuttamista sähkönjakelun keskeytyksistä, jotka kohdistuvat 20 kV jakeluverkkoon. Palvelu edellyttää, että sähkönkäyttöpaikassa on voimassa verkkopalvelusopimus Sallila Sähkönsiirron kanssa. Ota palvelu käyttöön Online-palvelun kautta.

Sallila Online-palveluun

Seuraamme sähköverkon toimintaa vuorokauden ympäri

Jakeluverkon tila

Ukkonen, myrsky, kaatunut puu tai maankaivutyöt voivat aiheuttaa häiriöitä sähkönjakelussa.
Kartalta helposti ja nopeasti sähköverkon keskeytystilanteen.

Katso kartta

Sähkökatkon sattuessa

Sähkökatkot voivat olla haastavia tilanteita ja pitkittyneenä aiheuttaa tilanteen, jossa yhteiskunnan tarjoamat palvelut häiriintyvät tai jopa keskeytyvät. Näihin on tärkeää olla varautunut kunnolla.

72 tuntia on viranomaisten ja järjestöjen laatima varautumissuositus kotitalouksille. 72 tunnin varautumissuositus tarkoittaa, että sinulla tulisi olla riittävästi tarvikkeita ja varusteita, joiden avulla voit selviytyä kodissasi ilman ulkopuolisten apua kolme päivää. Jos sinulla on varautuminen hallussa, sinulta löytyy mm. kotivara eli muutama pullollinen vettä, helposti valmistettavia ruokatarvikkeita ja ruokaa lemmikkejäsi varten. Sinulta löytyy taskulamppu, sinulla on varalla hieman käteistä rahaa sekä omat ja perheesi lääkkeet, hygieniatarvikkeet ja muita välttämättömyystarvikkeita.

Jos havaitset myrskyn jäljiltä vaurioita sähkölinjoissa tai esimerkiksi linjojen päälle kaatuneita puita, älä koske itse sähkölinjoihin vaan ota yhteyttä sähköverkonhaltijaan.

Keskeytyskartasta voit tarkistaa, missä sähkökatkoja on kuluvalla hetkellä. Voit myös tilata puhelimeesi maksuttoman keskeytysvahdin, joka ilmoittaa sinulle, kun sähkökatko sattuu alueellasi. Asiakkaamme saavat tilattua palvelun Online-palvelustamme.

Lue lisää varautumisesta 72tuntia.fi.

Tiedotteet työkeskeytyksistä

Suunnitellut työkeskeytykset Sallila Sähkönsiirto tiedottaa tekstiviestillä asiakkaan antamaan matkapuhelinnumeroon. On erityisen tärkeää, että meillä on käytettävissä ajantasaiset yhteystiedot käyttöpaikoista, jotta ilmoitus keskeytyksestä saavuttaa asiakkaan.

Päivitä yhteystietosi